31642644754 info@donella.nl
Zomerverkoop korting tot 50%! Shop Nu

Menu

EUR

Mini Cart

Retourbeleid

 

We willen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze excuses als dit niet het geval is. Om welke reden dan ook dat u niet tevreden bent, geven wij u graag ruilen en retourneren voor alle bij ons gekochte artikelen als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

 

1. UITWISSELINGEN 

Alle artikelen moeten in hun originele verpakking zitten met de productlabels intact
Alle items moeten ongedragen, ongebruikt, ongewassen en in originele staat zijn
Schoenen mogen geen strepen op de buitenzool hebben
Bonnen voor originelen moeten bijgevoegd worden
Alle artikelen moeten oorspronkelijk bij donella.nl worden gekocht
Als niet aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, moeten we helaas meedelen dat we geen claims voor omruiling van terug kunnen verwerken v, ongeacht de artikelen naar ons zijn teruggestuurd.

Verkoopartikel (en) kunnen niet worden geruild of geretourneerd in onze winkel of via ons online portaal.

2. UITWISSELINGEN & RETOUREN

Alle uitwisselingen en retouren moeten binnen 10 dagen na de factuurdatum voor bestellingen in Nederland en binnen 20 dagen voor bestellingen in het buitenland worden ingediend. Alle verzoeken om retourzendingen moeten echter strikt online worden gedaan op www.donella.nl voor zowel lokale als buitenlandse leveringen.

3. UITWISSELINGEN & RETOUREN ONLINE

3. UITWISSELINGEN & RETOUREN ONLINE

3.1 U moet uw originele factuur samen met het artikel / de artikelen in originele staat en verpakking bijvoegen.

3.2 Druk het aanvraagformulier voor omruilen / retourneren hier af en vul het in en volg de stappen die op het formulier voor uw omwisseling zijn aangegeven.

3.3 Mail ons uw pakket via een traceerbare manier van verzending.

3.4 Wacht op onze e-mailbevestiging en u ontvangt een melding zodra uw online Store-tegoedbon klaar is. Over het algemeen bedraagt de verwerkingsperiode 5 werkdagen na ontvangst van uw pakket.

3.5 Alle verzoeken om retourzendingen worden alleen terugbetaald via online Store-tegoedbonnen. Uw online Store-tegoedbon is 30 dagen geldig en kan worden gebruikt voor uw volgende online aankoop. Het is strikt niet-restitueerbaar, niet verlengbaar, niet inwisselbaar voor contant geld en niet inwisselbaar voor boetiekvouchers. De tegoedbon voor de online winkel is alleen online van toepassing en kan niet worden gebruikt in onze winkelboetieks.

3.6 Tegoedbonnen voor online winkels moeten worden gebruikt in een enkele transactie en een eventueel niet gebruikt bedrag wordt niet terugbetaald.

3.7 De tegoedbonnen van de online winkel zijn voor de aankoopprijs van het product zoals vermeld op de originele factuur. Er wordt geen restitutie verleend voor bezorgkosten die zijn gemaakt voor de originele, geretourneerde en doorgaande verzendkosten van geruilde artikelen.

3.8 Als een van de ontvangen producten echter als defect of een verkeerde verzending wordt beschouwd, draagt donella.nl de kosten van het terugzenden van het artikel / de artikelen naar u. Houd er rekening mee dat alle uitwisselingen onderhevig zijn aan voorraadbeschikbaarheid en hoewel we ernaar streven om een of meer vervangende artikelen naar u terug te sturen, behouden we ons het recht voor om te ruilen door middel van een artikel (en) met een vergelijkbare waarde of door een online winkel te bieden credits of andere methoden naar keuze van donella.nl.

 

3.9 Er wordt geen restitutie verleend voor belastingen, rechten, tarieven en accijnzen die worden geheven voor buitenlandse bestellingen, hetzij voor restituties of omgeruilde artikelen.

 

3.10 Alle retouren en uitwisselingen die via ons online portaal op www.donella.nl worden gedaan, moeten worden verzonden naar:

Moneytrees Entertainment

Scheepmakersstraat 2-4

3334 KG Zwijndrecht

Nederland

 

4. Ander Voorwaarden.

4.1 Alle artikelen die worden geretourneerd en geruild, kunnen slechts één keer worden gemaakt.

4.2 We behouden ons het recht en de volledige discretie voor ,om u te diskwalificeren van gratis retourzendingen als het volgende item (s) voor retourneren of ruilen van hetzelfde item (s) is als een eerdere bestelling

4.3 Ons retour- en uitwisselingsbeleid dekt geen schade die het gevolg is van unieke, toevallige of willekeurige schade die het gevolg is van gebruik door u of slijtage van een product.

4.4 Donella.nl geeft geen garantie met betrekking tot enig product, expliciet of impliciet, inclusief impliciete garanties van verkoopbaarheid, kwaliteit, naleving van de beschrijving en geschiktheid voor een bepaald doel

4.5 Dergelijke retourzendingen worden te allen tijde beheerst door de bepalingen van de Nederlandse Wet.

4.6 Alle beslissingen genomen door donella.nl zijn definitief

5. REPAIR POLICY

We bieden reparatieservices voor bepaalde producten. Voor meer informatie neem contact met ons op via repairs@donella.nl