31642644754 info@donella.nl
Zomerverkoop korting tot 50%! Shop Nu

Menu

EUR

Mini Cart

Over Ons

Follow your passion, and sucess will follow you

Onze Mission

Onze team werkt hard om u de populairste stijlen en looks aan te bieden.Wij luisteren naar onze klanten en vinden altijd innovatieve manieren om de meest begeerde stijlen in een oogwenk te verbeteren. Het is onze topprioriteit om ervoor te zorgen dat onze vrouwengemeenschap zich altijd zelfverzekerd en betrokken voelt.

Our Approach

We leveren voor iedereen die affiniteit heeft met mode en trendy looks. Ongeacht vorm of persoonlijke stijl, we zijn er voor iedereen. Onze doel is betaalbare kledingmode toegankelijk te maken voor klanten in Nederland. 

Je bent jezelf, als geen ander!

Brand Naam

De naam ‘Donella’ betekent Wereldleider. De vrouwelijke seksualiteit staat los van de waardigheid van vrouwen. Donella pleit voor de gelijke behandeling tussen mannen en vrouwen, en de keuzevrijheid in kleding voor vrouwen in Nederland.  Dress like a boss! Je bent mooi zoals je bent. 

Donella

Wij zijn sinds augustus 2020 ONLINE. Met een scherp oog op de mode maken wij een selectie van kledingstukken. Wij willen dat vrouwen zich comfortabel en zelfverzekerd voelen. Donella heeft nog geen fysieke winkels in Nederland. Wij proberen onze kledinglijn  eerst online te verkopen.